Weespersluis

Weespersluis

Gebiedsmarketing nieuw woonlandschap ca. 3000 woningen in historisch Weesp
Weespersluis

Vraag

Weespersluis, de Plek van het Goede Leven, wordt een nieuw woonlandschap in Weesp, met drie deelgebieden Lanenrijk, Vechtrijk en Waterrijk. Met elk hun eigen aantrekkelijke unieke identiteit. Er is veel ruimte voor groen en water: grachten, de centrale waterplas de Gouw, 3 parken en 'Breedland. En uiteraard wonen! Er komen circa 2.950 woningen.

Zet Weespersluis op een aansprekende manier op de kaart in Weesp, bij Amsterdamse gezinnen en andere geïnteresseerden uit de omgeving. Ontwikkel een strategie voor de gebiedsmarketing en voer deze ook uit.

Weespersluis

Aanpak

We zijn de marketingcampagne begonnen met een fotoshoot in Weesp, om de vier pijlers van de campagne (ruimte en authentiek, bewust en centraal leven) op een hele eigen originele manier in beeld te brengen. Deze beelden waren input voor de eerste middelen, zoals de website, een abricampagne en een online marketingcampagne. Inmidels hebben we de stijl doorontwikkeld en spreken we hiermee maandelijks duizenden Amsterdammers, Weespers en andere geinteresseerden uit de omgeving aan. 

Het merk Weespersluis laden we met filmpjes, goeie content, visuals en bewijslast uit de omgeving.

Weespersluis

Resultaat

Een sterk merk gebouwd, dat geliefd is in Weesp en gewild bij Ammserdammers. We hebben circa 18.000 geïnteresseerden bij in one database en meer dan 750 woningen verkocht. 

Facts & figures

Opdrachtgever

GEM Weespersluis (BPD, AM, Blauwhoed, Van Erk en Van Wijnen).

Looptijd

2015 – heden

Plaats

Weesp

Expertises