Somerparc aan de Amstel

Somerparc aan de Amstel

Branding Somerparc en marketing 56 Town Houses & City Apartments en 3 exclusieve Penthouses
Somerparc aan de Amstel

Vraag

Somerparc aan de Amstel is excellent wonen en leven aan de oevers van de Amstel rivier. Luxueuze Town Houses voor ontspannen gezinnen, stijlvolle City Apartments voor ambitieuze urban professionals en exclusieve Penthouses waar je werkelijk leeft op het hoogste niveau. Je woont hier aan de rand van het Amstelkwartier met weids uitzicht over de prachtige Amstelbocht én een heerlijk groen park.

De vraag aan de Firma Stek is om dit zeer exclusieve project op een aantrekkelijke manier in de markt te zetten en de beoogde doelgroepen te bereiken.

Somerparc aan de Amstel

Aanpak

We hebben gekozen voor een exclusieve high end insteek. Zowel voor Nederlands- als Engelstaligen. Niet alleen Somerparc aan de Amstel op de kaart gezet, maar het hele Amstelkwartier als de nieuwe hippe bruisende stadswijk van Amsterdam. Tevens als een plek met historie, niet zomaar nieuwbouw! Je kunt hier culinair genieten, er is ruimte om te ontspannen en te recreëren, lazy sunday brunches of een heerlijke wandeling langs de Amstel of door een van de twee parken: oeverpark Somerlust of het klassieke stadspark Bella Vista. Hier leer je 'the art of living' kennen.

Somerparc aan de Amstel

Resultaat

Toen we eenmaal in verkoop gingen met deze exclusieve woningen, verliep de verkoop zeer voorspoedig. Niet alles in een keer, maar wel boven verwachting snel!

Facts & figures

Opdrachtgever

AM

Looptijd

Begin 2020 - heden

Plaats

Amstelkwartier, Amsterdam

Expertises

  • Gebiedsmarketing
    Gebiedsmarketing