Laurierkwartier

Laurierkwartier

Gebiedsmarketing en verhuurcampagne 97 woningen in Utrecht
Laurierkwartier

Vraag

Laurierkwartier komt in de groene buurt de Hoge Weide in Leidsche Rijn. Het is een nieuwbouwproject van 97 huurwoningen met een divers aanbod aan appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen in de middenhuur en vrije sector. Dankzij de fantastisch mooie binnentuin, waar alle ruime tuinen en terrassen aan grenzen is het hier heerlijk groen wonen. Kinderen spelen hier veilig buiten. En na werktijd kun je gezellig met je buren borrelen, tuinieren of een tijdschrift lezen in de zon.

Vraag aan de Firma Stek: hoe zetten we Laurierkwartier op een aantrekkelijke manier in de markt en zorgen we voor 100% verhuurd na de inschrijftermijn?

Laurierkwartier

Aanpak

We hebben een onderscheidend en aantrekkelijk merk ontwikkeld, die al voordat we zijn gestart met de campagne al duizenden geinteresseerden heeft opgeleverd. We hebben op de locatie zichtbaar gemaakt dat er binnenkort woningen in verhuur gaan, content gemaakt in de vorm van blogs (interviews met architect, hotspots in kaart etc.), vlogs en houden de social media kanalen bij. 

Laurierkwartier

Resultaat

Vanuit de positionering en contentmarketing hebben we ca. 3.000 leads verzameld voor de verhuur van de appartementen en eengezinswoningen.

Facts & figures

Opdrachtgever

a.s.r. real estate

Looptijd

Oktober 2020 - heden

Plaats

Leidsche Rijn, Utrecht

Expertises

  • Gebiedsmarketing
    Gebiedsmarketing