De Hes

De Hes

Gebiedsmarketing en placemaking voor de Hes, Arnhem
De Hes

Vraag

De Hes wordt een bijzonder woon-werklandschap te midden van prachtige volle natuur. Gelegen op de grens van Arnhem en Oosterbeek verbindt de Hes de Veluwe met het Rijndal. En precies daar, in de vallei en tegen de bosrand, kun je straks fantastisch wonen, werken en recreëren in het open veld, in het bos én aan de Slijpbeek. Een heerlijk vrij en ontspannen buitenleven.

De vraag aan de Firma Stek was het ontwikkelen van de branding, positionering en gebiedsmarketing van de Hes.  Een sterk merk neerzetten met een onderscheidende positionering én gebiedsmarketing: dat doen we natuurlijk graag!

De Hes

Aanpak

We hebben de branding en gebiedsmarketing opgedeeld in twee fases. Eerste de branding en positionering, daarna de gebiedsmarketing. Na een positioneringsworkshop met het team hebben we een sterk merk neergezet met een geheel eigen, herkenbare huisstijl. Daarna, in fase 2, zijn we gestart met de website, nieuwsbrieven, content- en netwerkmarketing en actieve social mediakanalen. Als onderdeel van deze marketingstrategie hebben we gebruik gemaakt van placemaking. De openluchttentoonstelling ‘Alles Is Hier’ was een beeldenroute door het gehele gebied in samenwerking met stichting Scarabee, een Renkumse kunstorganisatie die gevestigd is op de Hes. Vijftien toonaangevende kunstenaars toonden hun werk aan de vele bezoekers.

De Hes

Resultaat

We hebben een sterk merk gebouwd waar de interesse in de toekomstige plannen groot is. Inmiddels hebben we om en nabij 3000 inschrijvingen in de database voor onze nieuwsbrief.

Facts & figures

Opdrachtgever

Amvest

Looptijd

2019-heden

Plaats

Arnhem

Expertises